Interior solutions. Creating Innovation.
Menu

Vacatures

Ben jij een kei in je vak? Dan ben jij misschien wel de match voor ATOP. Ken je mensen met talenten die bij ons zouden passen? Geef ze dan de tip over onze vacatures. Al meer dan 35 jaar werken wij aan spraakmakende afbouw- en interieurbouwprojecten samen met mooie opdrachtgevers in retail, de kantoorbranche, horeca en leisure. Dat doen we dagelijks met veel plezier en passie voor puur vakmanschap!

 

Werkvoorbereider

Ben jij goed in plannen, begeleiden en controleren? Klik dan hier voor meer info over deze vacature.

ATOP groeit verder en daarom hebben wij onderstaande prachtige vacatures:

Voorman

Als jij energie krijgt van het aansturen van verschillende projecten, dan zijn we op zoek naar jou. Benieuwd wat wij van je verwachten? De vacature staat hier voor je klaar.

Timmerman

Een vakspecialist die zelfstandig zorgt voor een vlekkeloos bouwproces en alle voorkomende timmerwerkzaamheden kan verrichten  op een zo efficiënt mogelijke manier. Dat is wat we zoeken. Nieuwsgierig? Lees hier verder.

Calculator

Ben jij een kei in uitrekenen van benodigde hoeveelheden en afprijzen hiervan? Zorg jij voor complete offertes? En behoud jij kalm het overzicht? Solliciteer dan op hier onze vacature voor calculator.

Allround interieurbouwer

Realiseer jij vakkundig interieurbouwprojecten (productie en montage) voor onze klanten samen met ons geweldige team  interieurbouwers? Klik dan hier voor meer info over deze vacature.

top
error: Beveiligde content