Interior solutions. Creating Innovation.
Menu

Vacatures

Ben jij een kei in je vak? Dan ben jij misschien wel de match voor ATOP. Ken je mensen met talenten die bij ons zouden passen? Geef ze dan de tip over onze vacatures. Al meer dan 35 jaar werken wij aan spraakmakende afbouw- en interieurbouwprojecten samen met mooie opdrachtgevers in retail, de kantoorbranche, horeca en leisure. Dat doen we dagelijks met veel plezier en passie voor puur vakmanschap!

Wij vinden het belangrijk en vanzelfsprekend dat iedere medewerker, ongeacht nationaliteit, cultuur, geloof, sekse, leeftijd en gezondheid zich bij ons thuis voelt. Daarom nodigen we iedereen van harte uit om op een passende vacature te solliciteren. Wij willen een oprechte afspiegeling zijn van de maatschappij.

Er wordt gewerkt vanuit de kernwaarden SAMEN POSITIEF FLEXIBEL. Het zit in ons DNA en vormt de gewenste basishouding waarop ons denken en doen is gebaseerd. Waar we elkaar op opbouwende wijze op kunnen aanspreken. Altijd met het doel om de beste resultaten voor onze klanten te behalen in een optimale samenwerking.

Werken in de mooie wereld van interieurbouw, waar je al je vakmanschap en creativiteit in kwijt kunt? Dat kan bij ATOP!

 

top
error: Beveiligde content