Interior solutions. Creating Innovation.
Menu

Onze maatschappelijke kant

Lean & Green en MVO 

Wij focussen ons op een succesvolle lange termijn samenwerking waarin onze medewerkers, klanten, zakenpartners en onze omgeving centraal staan. Daarbij zijn we zuinig op de kostbare grondstoffen en energiebronnen, en gebruiken we deze zo nuttig mogelijk. Ook zijn we zuinig op onze medewerkers door ze voldoende uitdaging en prettige werkomstandigheden te bieden en delen we met hun de keuzes en overwegingen die we daarbij (soms voor hun) moeten maken.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) vinden we binnen onze eigen organisatie absoluut van belang. Onze medewerkers worden hierbij actief betrokken en om onze doelen hierbij na te streven is een projectgroep actief. Lees hier ons MVO jaarverslag 2020


Waarom groen en duurzaam?
Als bouwers spelen we een cruciale rol in het duurzaam afbouwen, inrichten en onderhouden van panden met milieuvriendelijke- en hergebruikte materialen. MVO vinden we logisch, net als lean & green bouwen. Immers: alles wat geen waarde toevoegt voor u als klant, wordt in de Lean-filosofie als verspilling beschouwd.

Uw voordelen:
– Meer klantwaarde
– Minder verspilling
– Snellere bouwtijd
– Meer efficiency
– Verbeterd bouwproces

top
error: Beveiligde content