Interior solutions. Creating Innovation.
Menu

Onze groep bedrijven

Onze bedrijvengroep bestaat uit ATOP, CNSTRCT en QLYX. Drie bedrijven die hun sporen hebben verdiend in interieurinrichting, bouw, verbouw en afbouw voor onder meer de kantoorbranche en de sectoren retail en leisure. Samen werken zij dagelijks met veel passie aan toonaangevende projecten die uw vastgoed of interieur upgraden.

IJzersterk in bouwen van retail? Dat is CNSTRCT. Binnen onze groep zijn zij de specialist in (ver)bouwen van winkels en winkelcentra en het ontwikkelen van onderscheidende, innovatieve systemen die retailbedrijven en retailvastgoed futureproof maken. De focus van de CNSTRCT-professionals ligt op het realiseren van projecten voor toonaangevende retailmerken en vastgoedinvesteerders in Nederland en Belgiƫ. Van eerste plan tot complete uitvoering, van A tot Beyond.

 

Een bouwproject valt of staat met de perfecte afbouw. Details in schilderwerk, plafonds, vloeren en wandafwerking moeten kloppen als een bus. Voor die fase in het bouwproces is QLYX de aangewezen expert. Hun finishing touch is het neusje van de zalm. Architecten, aannemers en projectmanagementbureaus met projecten in onder meer de kantoorbranche, retail en leisure in Nederland, Belgiƫ en Duitsland weten QLYX al jaren moeiteloos te vinden.

 

top
error: Beveiligde content