Interior solutions. Creating Innovation.
Menu

Onze aanpak

Het geheim van de smid? Onze kordate aanpak! Wij inventariseren allereerst uw wensen wat betreft de interieurbouw van de ruimten die u wilt aanpakken. Zaken als gewenst eindresultaat, planning en budget komen daarbij aan bod. Vervolgens zorgen wij voor een technische vertaling van uw wensen en de daadwerkelijk realisatie door onze vakmensen.

Snel, zorgeloos en op tijd klaar!

Stap 1: Ontwerp vertalen
De basis van alles. Een fase van afwegingen maken en besluiten nemen. Alle interieuraspecten – van indeling, materialen, daglicht, klimaatbeheersing, kleurpalet tot akoestiek – komen samen in het definitieve ontwerp dat uw architect maakt.

Stap 2: Werkvoorbereiding
In deze fase komen wij aan bod en maken wij een offerte, in ons geval een totaalprijs zonder meerprijs. We gaan voor een korte doorlooptijd met deadlinegarantie en focussen op kwaliteit en duurzaamheid.

Stap 3: Realisatie
De werkvoorbereiding is klaar, de uitvoering kan starten en het interieurproject wordt zichtbaar. En wel zo dat we bouwen wat bedacht en afgesproken is. Dat doen we met minimale overlast.

Stap 4: Nazorg & onderhoud
De oplevering, een mooi moment. Ook daarna kunt u op ons rekenen! Elk project heeft onderhoud nodig, ook na de garantieperiode. Bonus: indien gewenst controleren wij op basis van een vaste bezoekfrequentie of alles naar wens is.

 

Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden.

top
error: Beveiligde content