Interior solutions. Creating Innovation.
Menu

Allround interieurbouwer

Kunnen jouw handen prachtige creaties maken en monteren voor onze klanten?

Lees dan snel verder.

Waar kom je te werken?

Altijd de beste interieuroplossing, al meer dan 35 jaar. Het afbouwen van ruimtes met karakter en gebruikmakend van de laatste innovaties, ATOP doet het. Als toonaangevende partner in interieurbouw. Met een vakkundig team dat focust op snel, slim en duurzaam, van ontwerp tot en met realisatie. Zo halen we samen met onze klant meer uit mens, omgeving en investering.

 

Wat ga je doen?

Als interieurbouwer binnen ATOP realiseer je vakkundig interieurbouwprojecten voor onze klanten. Je komt te werken in een hecht team van vakmensen. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, mee-ontwikkelen en produceren van maatwerk interieur, van kasten, een bar tot aan gehele keukens. Je bent daarnaast ook verantwoordelijk voor het monteren van het interieur op locatie.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een ervaren interieurbouwer. Je bent een echte vakman/vakvrouw die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Je hebt mbo werk- en denkniveau en bij voorkeur een opleiding afgerond richting meubelmaker / fijnhoutbewerker. Je vindt het prettig om samen te werken en hebt een flexibele instelling. Tot slot ben je in het bezit van rijbewijs B.

Wij bieden:

  • een prettige werkomgeving waarin je wordt gestimuleerd om je eigen verantwoordelijkheden te nemen;
  • een energieke groeiende organisatie vol met persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden;
  • een marktconform salaris.

Hoe zijn wij?

Ondanks het feit dat de organisatie inmiddels sterk groeit zijn we nog steeds een hechte club van mensen met een no-nonsense cultuur:

We stropen graag onze mouwen op en zetten samen de schouders onder iedere uitdaging en project. Dit betekent bij ons elkaar helpen en 100% inzet, iedere dag weer. Geen eindeloze (teams) vergaderingen, maar korte lijnen en snel schakelen. Zo gaan wij altijd voor het beste resultaat, m├ęt plezier. Want daadkracht en succes geeft zelfvertrouwen!

Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk. En we maken ruimte voor gezelligheid! Van samen met je team genieten van een heerlijke lunch, sporten in onze eigen gym, vrijdagmiddagborrels tot onze jaarlijkse feestjes op het leukste hoofdkantoor van Den Bosch.

Geïnteresseerd?

Ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur dan snel je motivatie en CV naar Patricia van Gorp, HR@atop.nl

Voor vragen of sollicitaties neem contact op met Gwenda Harmsen, Manager Afdeling, 06-82441731, of stuur een mailtje.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

top
error: Beveiligde content