Interior solutions. Creating Innovation.
Menu

Wat wij doen

Wij werken niet voor, maar mét u als opdrachtgever. Aan de totaalrealisatie van inrichtingsprojecten die ruimtes karakter, werkomgevingen nieuw elan geven en uw vastgoed upgraden. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, revitalisatie en transformatie, wij hebben altijd de betaalbare en duurzame interieuroplossing voor uw wensen.

Samen bouwen we aan innovatieve interieurs

atop-draaijer-partners-werkplekken

 

De 3 pijlers voor uw succes in vastgoed

 

Interieurontwerp
De ideale ruimte begint met een goed idee. Wij zetten het om in een helder en betaalbaar interieurontwerp, voorzien van vakkundig advies. Functie, beleving en balans in het (bestaande) architectuurontwerp en de interieuraspecten staan centraal. Natuurlijk handelen wij toekomstgericht en duurzaam.

Projectcoördinatie
Van tekening, engineering tot en met de laatste details. Wij nemen 100% zorg in bouwen en projectmanagement uit handen en geven een deadlinegarantie. Wel zo prettig als het om complexe processen gaat. Ons klantenteam begeleidt en stuurt het complete bouwtraject voor het allerbeste eindresultaat.

Bouwen en realiseren
Ontwerp en engineering staan in de steigers, de projectmanagers in de startblokken. De projectrealisatie kan beginnen. Of we nu een kantoorpand ombouwen tot appartementencomplex of het interieur vormgeven van een nieuwe zorginstelling, de oplevering is altijd turnkey. Tot en met de laatste details staan we voor u klaar, nazorg en onderhoud inbegrepen. Dat doen we met oog voor MVO en integraal volgens BIM (Bouwwerk Informatie Management).

 

 

top
error: Beveiligde content