Interior solutions. Creating Innovation.
Menu

MVGM is dé vastgoedregisseur en neemt de regie van de vastgoedportefeuilles van haar opdrachtgevers volledig uit handen. MVGM voert als grootste vastgoedbeheerder van Nederland beheer over 60.000 huurwoningen, meer dan anderhalf miljoen vierkante meter kantoor- en bedrijfsruimte, ruim anderhalf miljoen vierkante meter winkelruimte, 50.000 appartementen van bijna 3.000 Verenigingen van Eigenaars en tal van andere projecten.

Voor MVGM hebben wij na eerdere vestigingen ook het kantoor in Rijswijk onder handen mogen nemen. Op deze locatie werden o.a. Derako-plafonds gemonteerd en akoestische plafond- en wandpanelen. Een Derako-systeem is uniek in zijn soort en zorgt voor een sfeerbepalende uitstraling in dit kantoor, gecombineerd met maatwerkinterieur in veelal witte en blauwe tinten.

Ook werden vloeren gelegd, vele meters volglaswanden met glasfolie geplaatst en schilderwerk verzorgd. Een modern en multifunctioneel kantoor met open kantoortuinen, concentratieplekken, vergader- en presentatieruimtes en pantry’s.

 

large Mvgm174850
Mvgm174928
Mvgm174714
large Mvgm174757
Deel dit bericht
top
error: Beveiligde content