Interior solutions. Creating Innovation.
Menu

Voorman

Gezocht: ervaren voorman!

Ben jij een betrokken voorman en passen de waarden “flexibiliteit ”, “integriteit” en “werken in teamverband” bij jou? Lees dan snel verder.

Waar kom je te werken?

Altijd de beste interieuroplossing, al meer dan 35 jaar. Het afbouwen van ruimtes met karakter en gebruikmakend van de laatste innovaties, ATOP doet het. Als toonaangevende partner in afbouw en interieurbouw. Met een vakkundig team dat focust op snel, slim en duurzaam, van ontwerp tot en met realisatie. Zo halen we samen met onze klant meer uit mens, omgeving en investering. Een deadlinegarantie? Die vinden we vanzelfsprekend.

Wat ga je doen?

In een notendop: je realiseert projecten en zorgt voor aansturing van monteurs en onderaannemers. Je stemt proactief zaken omtrent het project af met de uitvoerder, bewaakt de juiste bezetting en klanttevredenheid, bestelt materiaal en materieel bij de werkvoorbereider, houdt meer- en minderwerk bij, houdt gereedschappen en bedrijfswagen schoon, vult dagstaten in, je zorgt voor uitvoering van toolboxmeetings en werkplekinspecties, werkt actief mee aan de handhaving van het VGM-plan in alle facetten.

Kortom: je gaat een veelzijdige en uitdagende functie uitvoeren waarin je veel van jezelf kunt laten zien!

Wie ben jij?

Wij zoeken een vakspecialist die goed is in plannen en organiseren, stressbestendig is en klant- en servicegericht. Je doet graag een stapje extra en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan. Je hebt een mbo werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting timmerman en minstens 3 jaar werkervaring of hebt dit niveau inmiddels in een soortgelijke functie bereikt. Je bent in bezit van rijbewijs BE, BHV/EHBO en VCA-VOL.

Wij bieden:

– een prettige werkomgeving waarin je wordt gestimuleerd om je eigen verantwoordelijkheden te nemen;
– een energieke groeiende organisatie vol met persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden;
– een marktconform salaris.

Geïnteresseerd om bij ons te komen werken?

Jouw cv met motivatie kun je per e-mail sturen naar info@atop.nl

Download hier het functieprofiel.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

top
error: Beveiligde content