Interior solutions. Creating Innovation.
Menu

Timmerman

Gezocht: timmerman/timmervrouw!

Ben jij een vakspecialist en passen de waarden “flexibiliteit ”, “integriteit” en “werken in teamverband” bij jou? Lees dan snel verder.

Waar kom je te werken?

Altijd de beste interieuroplossing, al meer dan 35 jaar. Het afbouwen van ruimtes met karakter en gebruikmakend van de laatste innovaties, ATOP doet het. Als toonaangevende partner in afbouw en interieurbouw. Met een vakkundig team dat focust op snel, slim en duurzaam, van ontwerp tot en met realisatie. Zo halen we samen met onze klant meer uit mens, omgeving en investering. Een deadlinegarantie? Die vinden we vanzelfsprekend.

Wat ga je doen?

In een notendop: het zelfstandig verrichten van alle voorkomende timmerwerkzaamheden zowel in nieuwbouw, verbouw- als renovatiewerkzaamheden op een zo efficiënt mogelijke manier. Je bent verantwoordelijk voor en bevoegd tot het op de toegewezen werklocaties ondersteunen van de uitvoerder, assistent uitvoerder of voorman in alle voorkomende zaken. Het uitzetten van het grondwerk en de heiwerkzaamheden, funderingsbekisting zetten, het storten van beton, het leggen van diverse soorten vloeren, stelwerkzaamheden verrichten van de ankers en de kozijnen, het maken van een kapconstructie, het leggen van de dakplaten en dakpannen, het vervangen van kozijnen en puien in bestaande bouw, het verrichten van isolatiewerkzaamheden, het uitvoeren van ruwbouw timmerwerkzaamheden, het plaatsen van lichte scheidingwanden of plafonds, hang- en sluitwerk monteren, het afhangen van binnen- en buitendeuren, het verrichten van afbouw- timmerwerkzaamheden, het actief meewerken aan de handhaving van het VGM plan in alle facetten.

Kortom: je gaat een veelzijdige en uitdagende functie uitvoeren waarin je veel van jezelf kunt laten zien!

Wie ben jij?

Wij zoeken een vakspecialist die goed is in plannen en organiseren, stressbestendig is en klant- en servicegericht. Je doet graag een stapje extra en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan. Je hebt een vmbo werk- en denkniveau en 3 jaar werkervaring of hebt dit niveau middels werkervaring in een soortgelijke functie inmiddels bereikt. Je bent in bezit van rijbewijs BE, BHV en VCA-basis.

Wij bieden:

– een prettige werkomgeving waarin je wordt gestimuleerd om je eigen verantwoordelijkheden te nemen;
– een energieke groeiende organisatie vol met persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden;
– een marktconform salaris.

Geïnteresseerd om bij ons te komen werken?

Jouw cv met motivatie kun je per e-mail sturen naar info@atop.nl

Download hier het functieprofiel.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

top
error: Beveiligde content