Interior solutions. Creating Innovation.
Menu

Calculator

Gezocht: ervaren calculator!

Ben jij de calculator voor wie berekeningen een eitje zijn en passen de waarden “flexibiliteit”, “integriteit” en “werken in teamverband” bij jou? Lees dan snel verder.

Waar kom je te werken?

Altijd de beste interieuroplossing, al meer dan 35 jaar. Het afbouwen van ruimtes met karakter en gebruikmakend van de laatste innovaties, ATOP doet het. Als toonaangevende partner in afbouw en interieurbouw. Met een vakkundig team dat focust op snel, slim en duurzaam, van ontwerp tot en met realisatie. Zo halen we samen met onze klant meer uit mens, omgeving en investering. Een deadlinegarantie? Die vinden we vanzelfsprekend.

Wat ga je doen?

Als Calculator Afbouw zorg je voor een zodanige calculatie van projecten, dat een optimale en tijdige projectuitvoering gewaarborgd is. Jouw taken bestaan onder andere uit het opstellen, uitbrengen, controleren en opvolgen van offertes. Je bent verantwoordelijk voor het uitrekenen van hoeveel-heden en het afprijzen van de berekende hoeveelheden. Je onderhoudt contact met de opdrachtgever ter verkrijging van de benodigde gegevens.

Kort samengevat: je gaat een afwisselende en verantwoordelijke functie uitvoeren waarin je de spil binnen de afdeling bent!

Wie ben jij?

Je hebt meerjarige werkervaring als calculator en je hebt affiniteit met afbouw. Je hebt een flexibele instelling en je bent een teamplayer. Daarnaast heb je een praktisch inzicht en gevoel voor detail.

Tot slot heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan en als je kennis hebt van de programma’s Arpa en Proteus is dat een pré.

Wij bieden:

– een prettige werkomgeving waarin je wordt gestimuleerd om je eigen verantwoordelijkheden te nemen;
– de mogelijkheid om vanuit een mooie organisatie voor grote en aansprekende klanten te mogen werken;
– een energieke groeiende organisatie vol met persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden;
– een goed salaris en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd om bij ons te komen werken?

Jouw cv met motivatie kun je per e-mail sturen naar info@atop.nl

Download hier het functieprofiel.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

top
error: Beveiligde content