Interior solutions. Creating Innovation.
Menu

Onze aanpak

Het geheim van de smid? Onze turnkey aanpak! Die is helder en praktisch en sluit feilloos aan bij vragen en belangen van u als opdrachtgever en de (eind)gebruikers. Als frontrunner op het gebied van interieuroplossingen gaan we voor zorgeloos en integraal bouwen met een projectmethode in strak gemanagede fasen. Van ontwerp tot realisatie; snel en met een deadlinegarantie!

De turnkey aanpak van ontwerp tot en met realisatie

 

Hoe wij werken

Stap 1: Ontwerp
De basis van alles. Een fase van afwegingen maken en besluiten nemen. Alle interieuraspecten – van indeling, materialen, daglicht, klimaatbeheersing, kleurpalet tot akoestiek – komen samen in het definitieve ontwerp.

Stap 2: Engineering & voorbereiding
In deze fase volgt een bouwkostenraming, in ons geval een totaalprijs zonder meerprijs. We gaan voor een korte doorlooptijd met deadlinegarantie en focussen op kwaliteit en duurzaamheid.

Stap 3: Realisatie & projectcoördinatie
De werkvoorbereiding is klaar, de uitvoering kan starten en het interieurproject wordt zichtbaar. En wel zo dat we bouwen wat bedacht en afgesproken is. Dat doen we met minimale overlast.

Stap 4: Nazorg & onderhoud
De oplevering, een mooi moment. Ook daarna blijven wij zorg uit handen nemen. Elk project heeft onderhoud nodig, u kunt op ons rekenen, ook na de garantieperiode. Bonus: indien gewenst controleren wij op basis van een vaste bezoekfrequentie of alles naar wens is.

 

top
error: Beveiligde content