Interior solutions. Creating Innovation.
Menu

Bouwen en projectregie

Van ontwerptekening tot en met een succesvolle realisatie. ATOP neemt 100% zorg uit handen. Zodat u zich volledig kunt richten op andere belangrijke zaken. Wel zo prettig.

De 3 pijlers voor uw succes in vastgoed

Interieurontwerp

De ideale ruimte begint met een goed idee. ATOP zet het om in een helder en betaalbaar interieurontwerp, voorzien van vakkundig advies. Functie, beleving en balans in het (bestaande) architectuurontwerp en de interieuraspecten staan centraal. Natuurlijk denken we toekomstgericht en duurzaam.

 

Projectmanagement

Van tekening, engineering tot en met de laatste details. ATOP neemt 100% zorg in bouwen en projectmanagement uit handen en geeft een deadlinegarantie. Wel zo prettig als het om complexe processen gaat. Onze dedicated accountteams begeleiden en sturen het complete bouwtraject voor het allerbeste eindresultaat.

 

Bouwen en realiseren

Ontwerp en engineering staan in de steigers, de projectmanagers in de startblokken. De projectrealisatie kan beginnen. Of we nu een kantoorpand ombouwen tot appartementencomplex of het interieur vormgeven van een nieuwe zorginstelling, de oplevering is altijd turnkey. Tot en met de laatste details staan we voor u klaar, nazorg en onderhoud inbegrepen. Dat doen we met oog voor MVO en integraal volgens BIM.

 

Hoe dat uitpakt? Werp een blik op onze interieurprojecten.

top
error: Beveiligde content